‘PSV heeft belangrijke boodschap voor geflopte vleugelaanvaller Bruma’

Galatasaray zou interesse hebben in een vernieuwde samenwerking met de Portugees Bruma. zijn werkgever PSV heeft direct na dit nieuws een standpunt hierover ingenomen.

Volgens Turkse media heeft PSV besloten om de aanvaller permissie te geven om na één seizoen alweer te vertrekken. De aankoop van vijftien miljoen euro heeft een slecht debuutjaar achter de rug in de Eredivisie en vooral recentelijk viel hij héél erg tegen. De interesse uit Istanbul komt dan ook als geroepen.

De Turkse berichtgeving komt in de week waarin zowel technisch manager John de Jong als zaakwaarnemer Catio Baldé in Voetbal International nog perspectief aanwezen. Zo zei laatstgenoemde: “Bruma is trots en blij dat hij voor een club speelt die er veel voor heeft gedaan om hem in huis te halen. Daarom wil hij er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen en hij wil dat de club en supporters dat weten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.