PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Portugees Bruma staat voor transfer bij PSV’

Het zou goed kunnen dat de Portugees Bruma volgend seizoen voor een andere club speelt dan PSV. Volgens het medium Fotomac is er namelijk een nieuwe samenwerking in de maak met het Turkse Galatasaray.

Galatasaray houdt er rekening mee dat Henry Onyekuru weer terugkeert naar AS Monaco, waar hij nog op de loonlijst staat. Een langer verblijf is op dit moment nog ver weg. De clubleiding in Istanbul zou in de PSV-aanvaller, die tussen 2013 en 2017 ook al voor de Turkse topclub speelde, de ideale vervanger zien.

Bijna drie jaar geleden verkocht Galatasaray Bruma nog voor vijftien miljoen euro aan RB Leipzig. De 24-jarige buitenspeler vertrok voor datzelfde bedrag naar PSV in de zomer van 2019, maar met vijf doelpunten en vier assists is zijn bijdrage nihil. Een vaste basisspeler is hij al een tijdje niet meer.

Technisch manager John de Jong gaf in gesprek met Voetbal International al toe kritisch te zijn op diens functioneren. Mogelijk kan PSV verder gezichtsverlies voorkomen door Bruma voor een redelijk bedrag door te verkopen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.