“Rvc legde druk op directie om Mark van Bommel te ontslaan”

Analist Johan Derksen is van mening dat Hans van Breukelen een grote rol heeft gespeeld in het ontslag van trainer Mark van Bommel bij PSV. Van Breukelen zelf is het daar niet mee eens en hij betitelt deze aantijging dan ook als onzin.

Derksen deed zijn verhaal afgelopen maandag bij Veronica Inside over het ontslag en noemde Van Breukelen, lid van de raad van commissarissen van de Eindhovenaren, de kwade genius achter het ontslag van Van Bommel. De Limburger presteerde enkele maanden al zeer ondermaats met zijn team. Van Breukelen deed dit af als onzin, maar de besnorde analist blijft bij zijn uitspraken.

“Het zal wel dat hij dat zegt. Ik weet dat de raad van commissarissen toch wel redelijk druk op de directie gelegd heeft dat Van Bommel ontslagen moest worden. Als er voetbalzaken besproken worden bij de rvc van PSV dan is Van Breukelen de deskundige”, weet Derksen.

Hij wijst op het feit dat Roger Schmidt is aangesteld als nieuwe trainer door PSV. “Het is wel toeval dat er razendsnel een vervanger, een zekere meneer Schmidt, aangetrokken is. Toen Van Breukelen eventjes in dienst was bij de KNVB heeft hij dezelfde Schmidt benaderd om bondscoach te worden. Dat zal volgens Van Breukelen allemaal wel onzin zijn, maar het zijn toch wel feiten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer