‘PSV gaat grote transferwinst boeken deze zomer’

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato wordt de kans steeds groter dat Denzel Dumfries deze zomer de overstap gaat maken naar AC Milan. Hij staat al een geruime tijd in de belangstelling van de Italiaanse grootmacht.

Volgens Italiaanse media is de 23-jarige rechtsback van PSV zelfs de absolute topkandidaat in San Siro. Naar verluidt moet de clubleiding alleen nog het benodigde geld bijeen zien te krijgen en daarvoor zijn uitgaande transfers nodig.

Waarschijnlijk gaat Andrea Conti of Davide Calabria het slachtoffer worden in Milaan. Eerstgenoemde lijkt de beste papieren te genieten om de concurrentiestrijd aan te gaan met mogelijk Dumfries, die na twee seizoenen in Eindhoven al onhoudbaar lijkt.

PSV kan dankzij een contract tot medio 2023 de hoofdprijs vangen voor Dumfries. Eerder werd een bedrag van circa twintig miljoen euro genoemd en dus lijkt er zo’n vijftien miljoen euro winst te worden gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.