Peperdure PSV-speler wil iets terugdoen: “Hij weet dat hij teleurstelt”

Afgelopen zomer gaf PSV maar liefst 15 miljoen euro uit voor de Portugese vleugelflitser Bruma. Een succes werd het tot op heden niet. Volgens zijn zaakwaarnemer is de international strijdvaardig.

Bruma werd vorige zomer voor liefst vijftien miljoen euro overgenomen van RB Leipzig, maar kan de verwachtingen totaal niet waarmaken. De vleugelaanvaller verloor zijn basisplaats in Eindhoven en kan in de invalbeurten nauwelijks iets goed doen. “Bruma weet dat PSV een flinke investering heeft gedaan om hem te halen, daar is hij dankbaar voor. Hij weet dat hij de club en supporters teleurstelt”, aldus zaakwaarnemer Catio Baldé in gesprek met Voetbal International.

Inspelen op een mogelijk vertrek is er echter niet bij. “Bruma is trots en blij dat hij voor een club speelt die er veel voor heeft gedaan om hem in huis te halen. Daarom wil hij er alles aan doen om dat vertrouwen terug te betalen en hij wil dat de club en supporters dat weten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer