PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verhuurde PSV-speler levert vijf miljoen euro op’

PSV heeft dit seizoen verdediger Derrick Luckassen uitgeleend aan Anderlecht. Naar verluidt kan hij nu definitief de overstap gaan maken.

Luckassen vormt bij Paars-Wit een centraal verdedigingsduo met niemand minder dan Vincent Kompany. Aan de hand van de ervaren rot kent de Nederlander een goed seizoen. Bij Anderlecht is men overtuigd van zijn kwaliteiten en een permanente transfer was dan ook het doel van de clubleiding. De optie tot koop bedraagt echter 5 miljoen euro, wat een struikelblok vormt. Volgens footballghana.com heeft het team uit de Jupiler Pro League nu besloten om het bedrag toch over te maken naar PSV.

Voor alle partijen een gunstige ontwikkeling. Anderlecht is tevreden over Luckassen en de 24-jarige Amsterdammer wil er ook graag blijven. PSV ontvangt zo nog een mooi bedrag, voor een speler die in Eindhoven niet de verf kwam. In de zomer van 2017 tekende de van AZ overgekomen Luckassen tot 2022 in het Philips Stadion. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan Hertha BSC, maar kwam de fysiek sterke verdediger mede door een zware blessure nauwelijks in actie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.