PSV-fans zetten zich in voor Voedselbank Eindhoven

De PSV-fangroepen Lighttown Madness en Boys from the South houden op het moment een actie om voedelpakketen in te zamelen voor de voedselbank in Eindhoven. Dit maakte de fans bekend via de website.

“Met de aanschaf van zo’n voedselpakket steun je de vrijwilligers bij de Voedselbank die zich belangeloos en onbetaald inzetten voor mensen in Eindhoven die financieel zo in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen”, zo klinkt het. “De opbrengst van dit initiatief gaat 100% naar de Voedselbank. Om deze actie te stimuleren worden vanuit beide supportersgroeperingen diverse mooie prijzen verloot onder alle deelnemers die een voedselpakket kopen. Enkele voorbeelden van prijzen zijn producten die op deze websites te koop zijn, maar denk ook aan wedstrijdshirts, schoenen etc. die door (oud) spelers beschikbaar zijn gesteld.”

“Per gekocht voedselpakket ontvang je één lot waarmee je automatisch meedingt naar een van deze prijzen. Via de kanalen van Lighttown Madness en Boys from the South wordt de uitslag gecommuniceerd, de trekking is via een livestream”, zo klinkt het. “Steun de missie van Lighttown Madness en Boys from the South om de Voedselbank weer goed te bevoorraden en iedere inwoner in deze mooie stad te helpen die het nodig heeft in deze zware tijd.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.