‘PSV neemt beslissing over transfer Kostas Mitroglou’

PSV huurt Kostas Mitroglou dit seizoen van het Franse Olympique Marseille. Hij Komt in Eindhoven sporadisch in actie en volgens de Franse media wil PSV hem dan ook niet definitief kopen.

Als de nood aan de man is mag Mitroglou wel invallen bij de ploeg van interim-coach Ernest Faber, maar verder moet hij het doen met een vast plekje op de bank. Zijn statistieken zijn ook niet om over naar huis te schrijven: de spits heeft nu dertien Eredivisie-wedstrijden achter zijn naam staan en maar één doelpunt.

Het is dan ook geen verrassing dat technisch manager John de Jong niet langer met hem door wil. Het valt Olympique Marseille echter wel behoorlijk rauw op het dak, want de Fransen hadden gehoopt dat Mitroglou indruk zou maken in de Nederlandse competitie.

De werkgever van Kevin Strootman betaalde in 2017 liefst 15 miljoen euro voor de aanvaller aan SL Benfica, maar de transferwaarde van de Griek wordt op dit moment geschat op een schamele 2 miljoen euro. Zelfs dat wil PSV dus niet voor hem betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.