‘Jetro Willems komt pas in 2021 weer in actie’

Het zou goed kunnen dat Jetro Willems er nog langer uit is dan verwacht. De verdediger kampt met een hardnekkige blessure. Willems scheurde op 18 januari zijn voorste kruisband af tegen Chelsea. Dat gebeurde in dienst van Newcastle United, dat hem huurt van Eintracht Frankfurt.

Volgens BILD heeft de Duitse club hem ook laten onderzoeken en dat zou een dramatisch bericht hebben opgeleverd. Hij blijkt ook zijn achterste kruisband te hebben afgescheurd.

Dat is een grote klap voor de linksback. Willems was al begonnen aan zijn revalidatietraject, maar lijkt door dit slechte nieuws sowieso niet meer in actie te komen in 2021. De kans is dan ook zéér groot dat Newcastle de optie tot koop ter waarde van circa elf miljoen euro niet licht.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer