PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV geeft alle spelers huiswerk mee

PSV heeft al haar speler individuele opdrachten programma’s op hun conditie op peil te houden. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

“Voor zowel de spelers van PSV 1 als Jong PSV geldt dat zij een individueel op maat gemaakt programma krijgen, dat zij thuis moeten volgen. Dit heeft de club besloten na overleg tussen de directie, technische staf en medici.”

Daar voegt het medium aan toe: “Eén keer per week moeten de spelers zich melden op De Herdgang, waar hun fitheid en gezondheid individueel gecheckt wordt. Voor de geblesseerden geldt dat zij één op één met fysiotherapeuten aan hun herstel blijven werken, meldt de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.