PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan toehappen en toptransfer binnenhalen’

Sinds deze winter speelt Ricardo Rodriguez op huurbasis voor PSV. Hij wordt voor een half seizoen gehuurd van AC Milan. Hij doet het Eindhoven zo goed dat ze hem wel definitief willen overnemen.

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat de transfer van de vleugelverdediger naar de lichtstad van Nederland een abc’tje wordt. Het huwelijk tussen Rodríguez en Milan zou namelijk sowieso al geknapt zijn: de Rossoneri hebben al lang en breed besloten dat hij verkocht moet worden in de aankomende zomer.

Tel daarbij op dat de werkgever van onder meer Zlatan Ibrahimovic (volgens Calciomercato) concreet geïnteresseerd is in een samenwerking met Denzel Dumfries en je kunt stellen dat het er sterk op lijkt dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een snelle deal.

Het is natuurlijk echter de grote vraag waar de toekomst van de aanvoerder van PSV precies ligt. Het Algemeen Dagblad opperde Engeland onlangs nog als bestemming: “Bij Denzel Dumfries denk je gevoelsmatig het eerst aan Engeland. In die Europa League-finale Ajax -Manchester United was de back op de andere flank bij de Engelsen Matteo Darmian. Zo op het oog ook geen speler voor wie een type als hij onderdoet.” Naar verluidt verlangen de Eindhovenaren 15 tot 20 miljoen euro voor hun verdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.