PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt raakt direct belangrijke schakel kwijt bij PSV’

Aankomende zomer gaat Roger Schmidt aan de slag bij PSV als nieuwe hoofdtrainer. Het is nog maar de vraag of hij dan nog kan beschikken over sterkhouder Denzel Dumfries.

Technisch manager John de Jong: “We hebben vooraf aangegeven wat mogelijk is, welke transfers zouden kunnen plaatsvinden.” De Volkskrant haakt in: “De Jong houdt rekening met het vertrek van aanvoerder Denzel Dumfries, het 18-jarige toptalent Mohammed Ihattaren moet de architect worden van het PSV nieuwe stijl. En met de miljoeneninkomsten voor Lozano en Bergwijn kan De Jong investeren in de groep die Schmidt voor ogen heeft. Hij heeft niet geëist dat de club komende zomer 100 miljoen euro uitgeeft aan versterkingen.”

Weekblad Voetbal International verwacht ook dat Dumfries richting de uitgang gaat. “De situatie van rechtsback Denzel Dumfries is helder. Hij ligt nog langdurig vast, maar een zomerse transfer ligt in de lijn der verwachting. Na twee uitstekende seizoenen in Eindhoven en waarschijnlijk een EK is het verkoopmoment voor zowel hemzelf als PSV optimaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.