“Roger Schmidt wordt een sensatie in de Eredivisie”

PSV maakte gisteren bekend dat Roger Schmidt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer word. David Mendes da Silva werkte eerder met hem en is in De Telegraaf behoorlijk enthousiast over Schmidt.

In het seizoen 2012-2013 had de oefenmeester de leiding over Red Bull Salzburg waar ook Mendes da Silva op dat moment zat. Hij raakte destijds behoorlijk onder de indruk van de Duitser. “Roger wordt een sensatie in de Eredivisie, denk ik”, vertelt de voormalig speler van Sparta, Ajax en AZ. “Roger is heel intelligent, afgestudeerd ingenieur, maar ook een fijn mens.”

Schmidt wordt in verschillende hoeken een combinatie tussen Guardiola en Klopp genoemd. In hoeverre is dat waar? “Guardiola en Klopp zijn nog van een andere categorie, maar ik denk wel dat Roger de capaciteiten heeft om een absolute toptrainer te worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.