PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV geeft jeugdinternational (19) een nieuw contract

PSV heeft het contract van de 19-jarige Richie Ledezma opengebroken en verlengd tot medio 2022. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Voetbal International meldde eerder al dat PSV het talent dolgraag langer wilde vastleggen en volgens berichtgeving van het ED zijn de handtekeningen nu gezet. De Eindhovense clubleiding is zeer positief over de ontwikkeling die Ledezma doormaakt op De Herdgang. Dit seizoen blonk hij al meermaals met Jong PSV uit in de Keuken Kampioen Divisie. De PSV-fans kunnen in ieder geval tot 2022 rekenen op de aanwezigheid van Ledezma.

De middenvelder is de komende weken overigens niet inzetbaar voor PSV. De jeugdinternational komt met de beloften van de Amerikaanse selectie in actie. Zij strijden om kwalificatie voor de Olympische Spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.