‘Jeroen Zoet staat deze zomer voor opvallende transfer’

Jeroen Zoet kan deze zomer een mooie buitenlandse transfer gaan maken. De Turkse grootmacht Besiktas zou hem namelijk willen overnemen van de Eindhovenaren.

Zoet is bezig aan een matig seizoen. De doelman verloor in de eerste seizoenshelft zijn basisplaats bij PSV en maakte in januari de overstap naar FC Utrecht, waar hij de scepsis nog niet weg heeft kunnen nemen. Desalniettemin heeft Besiktas vertrouwen in de Oranje-international.

Volgens Turkse media zaten scouts van Besiktas vorige week op de tribune tijdens de bekerwedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax. In deze wedstrijd maakte Zoet wél een goede indruk door de nul te houden. Zo onderscheidde hij zich met een goede redding op de knal van Ajacied Nicolás Tagliafico.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.