‘PSV krijgt deze zomer een creatieve topmiddevelder terug’

De Braziliaanse speler Mauro Junior speelt dit seizoen op huurbasis voor Heracles Almelo. Volgend seizoen keert hij weer terug bij PSV waar ze hem dit seizoen al goed hadden kunnen gebruiken. De creativiteit loopt daar op het middenveld namelijk niet over.

En dat terwijl Mauro uitstekend presteert bij Heracles. Zo was hij afgelopen weekend een van de uitblinkers in de 4-2 overwinning op hekkensluiter RKC Waalwijk. Heracles-trainer Frank Wormuth prijst zich dan ook gelukkig met de aanwezigheid van Mauro.

Volgens de Duitse coach krijgen ze in Eindhoven dankzij de Tukkers een andere Braziliaan terug: “Als we Mauro Júnior teruggeven aan PSV, dan hebben ze een topspeler”, zei Wormuth na de hoofdrol van de Braziliaan in het duel met RKC Waalwijk.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer