‘PSV moet nieuwe hoofdtrainer uit de KKD halen’

PSV heeft voor het volgende seizoen nog steeds geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Er gaan geruchten dat ze bezig zijn met een buitenlandse trainer maar in het programma Rondo op Ziggo Sport komt er een andere naam ter sprake.

De Keuken Kampioen Divisie komt ter sprake, zo ook de prestaties van FC Volendam onder leiding van Wim Jonk. Zijn naam valt aanvankelijk in relatie tot Ajax. “Maar Wim Jonk naar PSV zou zeker kunnen”, suggereert presentator Jack van Gelder zondagavond.

Aad de Mos ziet het wel zitten: “Met Jonk krijg je wel heel veel voetbal.” Jan van Halst wijst bovendien op zijn verleden bij PSV, maar Khalid Boulahrouz vraagt zich af of Jonk na één seizoen als Volendam-trainer al een dergelijke stap wil c.q. mag maken. “Of is dat een veel te groot risico”, werpt Youri Mulder op.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer