PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet nieuwe hoofdtrainer uit de KKD halen’

PSV heeft voor het volgende seizoen nog steeds geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Er gaan geruchten dat ze bezig zijn met een buitenlandse trainer maar in het programma Rondo op Ziggo Sport komt er een andere naam ter sprake.

De Keuken Kampioen Divisie komt ter sprake, zo ook de prestaties van FC Volendam onder leiding van Wim Jonk. Zijn naam valt aanvankelijk in relatie tot Ajax. “Maar Wim Jonk naar PSV zou zeker kunnen”, suggereert presentator Jack van Gelder zondagavond.

Aad de Mos ziet het wel zitten: “Met Jonk krijg je wel heel veel voetbal.” Jan van Halst wijst bovendien op zijn verleden bij PSV, maar Khalid Boulahrouz vraagt zich af of Jonk na één seizoen als Volendam-trainer al een dergelijke stap wil c.q. mag maken. “Of is dat een veel te groot risico”, werpt Youri Mulder op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.