‘PSV moet het weken zonder Mo Ihattaren doen vanwege verrekking’

PSV moet het de komende weken doen zonder middenvelder Mo Ihattaren. Hij heeft een verrekking opgelopen en ligt er één á twee weken uit. Dat zei trainer Ernest Faber zondag voor het duel met FC Groningen tegenover FOX Sports.

“Hij heeft een lichte verrekking. Hij zal er één of twee weken niet bij zijn”, verwachtte Faber, die desondanks niet in paniek was en het een mooi moment vond voor de spelers achter Ihattaren. “We hebben prima vervangers erachter staan, nu weer een goede kans voor een jongen uit de academie”, doelde de trainer op talent Noni Madueke.

Ihattaren is ook een vaste kracht onder Faber en speelde dit seizoen 34 al officiële wedstrijden, waarin hij negenmaal scoorde en evenveel assists gaf.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer