‘PSV moet miljoenenaankoop missen tijdens zomerse voorbereiding’

PSV moet het in de voorbereiding van volgend seizoen vrijwel zeker stellen zonder Ritsu Doan. Het ziet er namelijk naar uit dat hij mee gaat doen aan de Olympische Spelen.

Kei Sugimoto, de persoonlijk manager, van Doan verwacht dat de PSV’er deel gaat nemen. “Ritsu is nog jong en een van de meest talentvolle spelers van het land. Hij heeft geluk dat de Olympische Spelen van Tokio eraan komen en dat hij een van de speerpunten in het elftal is dat daaraan mee gaat doen”, zo citeert het Eindhovens Dagblad.

Ook PSV profiteert financieel van Doan, zo benadrukt Sugimoto. “Natuurlijk zou het veel helpen als Ritsu nog meer zou spelen, maar dat is natuurlijk een beslissing van de coach. Als hij wekelijks in de basis zou staan en veel goals zou maken, zou hij in Japan nog veel bekender zijn en meer gevolgd worden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer