‘Memphis Depay staat voor verrassende transfer komende zomer’

Memphis Depay is op het moment hard bezig aan zijn revalidatie en hoopt van de zomer weer fit te zijn. Hij staat onder contract bij Olympique Lyon maar het is de vraag of hij daar na de zomer nog steeds speelt. Hij zou namelijk een opvallende transfer kunnen maken.

Corriere dello Sport meldt dat Memphis de overstap naar Lazio kan maken. De Serie A-club is ambitieus en daar hoort een eventuele komst van de Nederlander bij. Igli Tare, de technisch directeur, heeft Memphis dan ook bovenaan het lijstje gezet voor komende zomer. Lazio is dé revelatie dit seizoen en lijkt met Juventus en Internazionale uit te gaan maken wie er met de Italiaanse titel aan de haal gaat.

Het medium verwacht echter dat de komst van Memphis allesbehalve gemakkelijk zal gaan. Het is nog maar de vroeg hoe hij terugkeert van zijn zware knieblessure. Daarnaast moet Memphis Lyon zo’n vijftig miljoen euro opleveren, een pittig prijskaartje. Het is geen geheim dat de international nog een stap omhoog wil maken. Of hij Lazio schaart bij de echte topclubs is ook nog maar de vraag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.