Feyenoord maakt kans tegen PSV: ‘Op het middenveld alleen maar eenheidsworsten’

Zondag staat de kraker tussen PSV en Feyenoord op de kalender. Voormalig doelman Joop Hiele denken dat de Rotterdammers een goeie kans maken op de winst. De kansen voor de Rotterdammers liggen op het middenveld.

Door het gemis van Donyell Malen (blessure) en Steven Bergwijn (vertrokken naar Tottenham Hotspur) denkt Hiele dat de Eindhovenaren heel wat kwaliteit kwijt zijn. “PSV is nog steeds wel zoekende hoor, het is niet meer van de laatste jaren”, aldus Hiele bij FC Rijnmond. “Ik vind ze achterin heel kwetsbaar, op het middenveld zijn het allemaal eenheidsworsten. En voorin waren ze te afhankelijk van Donyell Malen en Steven Bergwijn. Die zijn allebei niet aanwezig, wie moet het dan gaan doen voor ze? Ihattaren is een jongen van achttien jaar. Mag je bepaalde dingen verwachten? Ja, maar ga dat niet overdrijven.”

De voormalig keeper van Feyenoord denkt dat de bezoekers een goed resultaat kunnen boeken in het Philips Stadion. “Als ik kijk naar hoe ze spelen, Feyenoord en PSV, dan zijn ze allebei nog wel zoekende. Buiten het feit dat ze allebei goede resultaten gehaald hebben de laatste weken. Ik betwijfel of PSV zo veel creatief vermogen heeft om het Feyenoord-blok uit elkaar te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.