‘Ajax moet nu bij PSV, Feyenoord en AZ gaan shoppen’

In de Nederlandse Eredivisie steekt Ajax er met kop en schouders bovenuit. De Amsterdammers zijn een soort Bayern Munchen alleen kopen ze nog niet vaak spelers weg bij de concurrentie. Volgens oud-voetballer Soren Lerby moet dat gaan veranderen.

Hij vertelt in een interview met De Telegraaf: “Als ik Marc Overmars was zou ik zeker bij PSV, Feyenoord en AZ gaan shoppen. Dan word je zelf sterker en de concurrentie zwakker. Bayern München deed dat de laatste jaren bij Borussia Dortmund en daarvoor bij Bayer Leverkusen en HSV. Maar de andere clubs en de spelers hebben natuurlijk wel het recht om ‘nee’ te zeggen.”

De zaakwaarnemer denkt overigens dat Overmars de Johan Cruijff ArenA in de nabije toekomst zou kunnen verlaten: “Ik denk dat FC Barcelona en Arsenal aan Marc zullen gaan trekken. Maar ik hoop dat hij heel lang bij Ajax wil blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.