PSV-supporters komen met nieuwe actie in aanloop naar clash met Feyenoord

PSV kan een nieuwe actie verwachten van de supporters. Volgens het Eindhovens Dagblad zal er namelijk een sfeeractie worden gehouden rond de laatste open training voor het duel met Feyenoord.

“PSV-supporters gaan zaterdagmorgen opnieuw vol achter de ploeg staan bij de open training van de club op trainingscomplex De Herdgang. Rond 10.30 is er een nieuwe steunbetuiging voor het team van Ernest Faber, waarbij onder meer de sfeergroepen Lighttown Madness en Boys From The South betrokken zijn”, aldus het ED.

“De Eindhovenaren hebben de afgelopen weken de smaak van het winnen weer te pakken gekregen en proberen een goede serie neer te zetten om nog een topklassering te bewerkstelligen. Een overwinning op Feyenoord zou PSV enorm kunnen helpen in de jacht op in ieder geval een notering in de top-drie van de eredivisie”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.