PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV traint ‘probleemloos’ in aanloop naar clash met Feyenoord

Zondag staat de kraker tussen PSV en Feyenoord op de agenda. PSV-trainer Ernst Faber stond vandaag op het veld met een vrijwel complete selectie. Dat weten de diverse PSV-watchers te melden. Zo schrijft Reon Boeringa van Voetbal International:

“De selectie van PSV staat er goed op richting Feyenoord. Een paar spelers volgden een individueel programma (Rodriguez, Viergever), maar over hen verder geen zorgen. Ze sluiten later deze week weer volgens planning aan.”

En Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad: “PSV trainde vanmorgen in de eerste sneeuw van de winter in 19/20. Hendrix weer terug bij de groep, ook Ledezma was erbij. PSV kent in aanloop naar Feyenoord-thuis weinig fysieke problemen, behoudens de blessure van Malen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.