‘Drie PSV-spelers zullen miljoenenklappers gaan maken’

PSV heeft het weer een beetje op de rit door haar laatste drie wedstrijden te winnen. Toch is er nog steeds de nodige scepsis. Zo denkt analist Rene van der Gijp dat er maar drie spelers in de huidige selectie serieus geld zullen gaan opleveren.

“Er zijn er op dit moment drie die geld waard zijn bij PSV. Ihattaren, Gakpo en Dumfries. De rest is niets waard. Die Rosario en die Hendrix, niks speelt hem naar helemaal niks”, aldus Van der Gijp, die in Veronica Inside steun krijgt van Johan Derksen. “Dat zijn Willem II-spelers.”

Van der Gijp zag ook Daniel Schwaab falen in Arnhem. “Die fout van Schwaab, dat zag ik al na één bal verkeerd gaan.” Derksen begrijpt daar niets van: “Hoe is het nou mogelijk dat spelers als Schwaab en Blind bij Ajax, zulke grote fouten maken. Op die leeftijd moet je die niet meer maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.