PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft opvolger van Donyell Malen al in huis’

Donyell Malen staat er ondanks zijn zware blessure goed op bij de scouts van de Europese topclubs. Hij zou deze zomer dus zomaar de overstap kunnen gaan wagen. En volgens clubwatcher Rik Elfrink loopt zijn opvolger dan gewoon als rond in Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad bericht namelijk: “Spits Maxi Romero wil na zijn huurjaar bij Vélez Sarsfield in principe weer terug naar PSV. Hij heeft nog een contract tot en met 2023 bij de Eindhovense club en heeft nog altijd als ambitie om vanaf juni te slagen bij PSV, zo laat zijn management weten. Lukt dat niet, dan wil hij elders in Europa een poging wagen om topscorer te worden.”

Romero werd voor veel geld naar PSV gehaald, maar mede door blessureleed kwam hij nauwelijks in actie voor de Eredivisie-topclub. Daarom werd hij uitgeleend aan Vélez Sarsfield. Ook in Argentinië begon hij moeizaam, maar inmiddels heeft Romero de smaak te pakken. Afgelopen weekend scoorde hij tweemaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.