Noni Madueke (17) tekent in maart waarschijnlijk langdurig contract bij PSV

Veel clubs zitten achter de handtekening aan van PSV-talent Noni Madueke. Toch ligt het in de lijn der verwachting dat hij een langdurig contract gaat ondertekenen bij PSV.

De vleugelaanvaller zit steeds vaker bij de selectie van het eerste elftal, maakt tijdens invalbeurten indruk en speelt ook goede wedstrijden voor Jong PSV. Veel redenen voor de clubleiding van de Brabanders om de 17-jarige Engelsman een volwaardig contract aan te bieden, maar dat mag pas als Madueke achttien jaar is. In maart is het zover en dan wil PSV toeslaan.

De kans dat Madueke voor PSV behouden zal worden is volgens het Eindhovens Dagblad groot. Zowel club als speler heeft er vertrouwen in dat er een deal zal komen en alleen vermindering van perspectief of meer speeltijd elders kan daar verandering in brengen. Anders zal de Engelse aanvaller in maart voor vier of vijf jaar vastgelegd worden door de Brabantse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.