PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transferbudget PSV deels afhankelijk van Feyenoord en Ajax’

PSV wist haar laatste twee competitiewedstrijden winnend af te sluiten. Hierdoor is de rust weer een beetje wedergekeerd in Eindhoven. De komende maanden moet blijken hoe groot de schade is geweest en of het seizoen in haar geheel verloren is.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “PSV leeft nog in de strijd om plek twee en drie in de eredivisie, waarmee het internationale seizoen van volgend jaar kan worden ingekleurd. Groot optimisme zou ongepast zijn, omdat voor het bereiken van plek twee een klein wonder en verdere ineenstorting van AZ nodig is. Bovendien draait Feyenoord op dit moment als nooit tevoren.”

PSV is van verschillende factoren afhankelijk richting de zomer. “De Rotterdammers zijn ook zeer kansrijk voor het behalen van de bekerfinale, waarvan de uitslag cruciaal kan zijn voor het Europese ticket van PSV. Wordt Ajax kampioen én pakken de Amsterdammers ook de tweede nationale prijs, dan gaat de nummer drie van de eredivisie sowieso naar de groepsfase van de Europa League. Pakt Feyenoord de beker én worden de Rotterdammers nog tweede, dan ligt die prettige troostprijs ook voor de nummer drie klaar.”

Tot slot schrijft het regionale medium: “PSV begroot jaarlijks inkomsten uit de groepsfase van de Europa League en hoe vroeger daarover zekerheid is, des te eerder is er duidelijkheid over de uitgaven die in de zomer mogelijk zijn om het elftal te versterken.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.