‘Transfer Mo Ihattaren van PSV naar Ajax is de beste optie voor hem’

Ajax is druk opzoek naar een vervanger voor Hakim Ziyech. Hij verkast aan het einde van het seizoen naar Chelsea. Valentijn Driessen, Mike Verweij én Sjaak Swart zien in PSV’er Mohamed Ihattaren de ideale man voor die rol.

“Ik vind wel dat Ajax werk moet maken van Ihattaren”, opent Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Die moet gewoon op het Ajax-niveau gaan voetballen. Ik denk dat hij de ideale opvolger is van Ziyech, alhoewel Antony ook een beetje op die manier voetbalt.”

Verweij haakt als Ajax-watcher in: “Ik weet niet hoe gevoelig het voor hem ligt om die overstap te maken. Ik denk wel dat het in Eindhoven heel gevoelig zal liggen, maar als hij ziet op welk niveau Ajax al jaren acteert en waar PSV nu toch wel een stukje van verwijderd is, dan zou het voor zijn toekomst misschien wel een hele goede stap zijn.”

Swart noemt Ihattaren ‘een mooie voetballer. “Het ligt eraan wat hij wil. Woont hij in Utrecht? Dan zou het heel goed kunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.