PSV wacht onderzoek af, ADO-fans ontkennen teksten

PSV boekte na lange tijd weer eens een uitoverwinning in de Eredivisie. Het succes werd alleen wel besmeurt met een smet. Supporters van de thuisclub zouden beledigende teksten hebben gebruikt in de richting van Mohamed Ihattaren.

Het Eindhovens Dagblad: “Een aantal ADO-fans zou zielsnijdende woorden hebben geroepen richting de PSV-voetballer. Faber had ze zelf niet gehoord, maar gaf wel aan het schandalig te vinden als er daadwerkelijk dingen over een verdrietige gebeurtenis uit het privé-leven van Ihattaren zijn geroepen.”

“PSV wacht een onderzoek van ADO naar de vermeende kwetsende woorden af. Zaterdagavond was er bij de Haagse club hierover nog niets te melden. Op de perstribune waren de vermeende teksten niet te horen”, zo schrijft het regionale medium.

Overigens beweren ADO-fans dat er ‘homo’s vieren carnaval’ werd gezongen in plaats van teksten over de overleden vader van Ihattaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.