PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ernst Faber woedend op ADO-fans: “Respectloos, schandalig zelfs”

Ernst Faber de trainer van PSV zegt de vermeende spreekkoren van de ADO-fans aangaande Mohamed Ihattaren niet te hebben meegekregen. Wel is hij boos op de personen die liedjes zongen over zijn overleden vader.

Na afloop verklaarde Faber het volgende tegenover FOX Sports: “Het is natuurlijk triest dat we dat mee moeten maken. Ik weet niet precies wat er gezegd is, maar ik zie het somber in als dit de nieuwe trend gaat worden. Het kan niet zo zijn dat een van je toptalenten in Nederland zo wordt uitgescholden. Ik vind het afschuwelijk.”

Of Ihattaren het zelf heeft meegekregen? “Hij was ontdaan, al weet ik niet precies de reden is. Als dat echt zo is, dan is dat zeer respectloos, schandalig zelfs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.