PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ernst Faber: ‘PSV kampt metr een uitcomplex’

PSV wist afgelopen weekend na lange tijd weer eens te winnen. Tegen Willem II werd het maar liefst 3-0 in eigen huis. Dit weekend staat de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma en dus moeten zij vrezen voor het ‘uitcomplex’…

PSV heeft immers inmiddels al vijf maanden geen uitwedstrijd meer gewonnen. De laatste overwinning op vreemde bodem dateert van eind september tegen PEC Zwolle. Faber is niet onder de indruk van die statistiek. “Intern is dat minder een issue dan extern. Voor mij zit het vooral in balbezit. Als je vanaf minuut één de controle hebt en snel de bal terugveroveren, geef je de tegenstander het idee dat er weinig te halen is. Daar moeten we naartoe werken.”

“We hebben vorige week een goede eerste helft gespeeld. De tweede was wat minder, al hebben we weinig weggegeven”, legt hij uit. “Aan de bal mag het nog wel een stukje beter. Dat ging voor rust heel behoorlijk, maar kan beter. Het is aan ons om het nu in meerdere wedstrijden te laten zien.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.