‘PSV en AZ belden in de winterstop met SC Heerenveen’

Zowel PSV als AZ hebben in de winterstop geinformeerd naar Heerenveen-speler Ibrahim Dresevic. Dit weet het Friesch Dagblad te melden.

De krant schrijft: “Drešević, die nog tot de zomer van 2022 onder contract staat in het Abe Lenstrastadion, wuift vragen daarover weg. In weerwil van wat hij zojuist heeft verteld, zegt hij ‘niet aan de toekomst te denken'”, zo klinkt het.

De verdediger denkt immers wel degelijk aan de toekomst: “Ik voetbal niet om het voetballen. Ik speel met een doel. Ik wil verder, ik wil hoger. Heerenveen mag niet mijn eindpunt zijn. Dat moet liggen in een van de grootste vier Europese competities: in Engeland, Spanje, Italië of Duitsland”, vertelt hij.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer