PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries staat voor prachtige transfer naar grootmacht’

Denzel Dumfries staat voor een mooie transfer. Volgens het medium Calciomercato overweegt AC Milan namelijk om hem deze zomer over te nemen van PSV.

AC Milan is niet tevreden over de huidige bezetting van de rechtsbackpositie en lijkt komende zomer een nieuwe speler aan te trekken voor die positie. Er zijn verschillende rechtsbacks in beeld, waaronder de aanvoerder van PSV. Naar verluidt staat hij zelfs met stip op één.

Dumfries heeft nog een contract tot medio 2023 bij PSV, maar de relatie met AC Milan is goed sinds de huurtransfer van Ricardo Rodríguez. Het is alleen niet duidelijk of de Oranje-international afgelopen maand al is besproken zoals werd gesuggereerd in de Italiaanse media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.