Mohamed Ihattaren komt met duidelijkheid over ‘PSV-vertrek’

Mohamed Ihattaren wisselde onlangs van zaakwaarnemer. Mino Raiola is nu degene die zijn belangen behartigt. De middenvelder van PSV wordt gevolgd door grote clubs en het is de vraag wanneer hij een transfer gaat maken.

In een interview met Voetbal International vertelt de multifunctionele voetballer dat het voor hem óók een optie is om zijn in 2022 aflopende contract in het Philips Stadion te verlengen. Al hinkt hij heel erg op twee gedachten: “Natuurlijk droom ik van topclubs, een grote competitie, de Champions League. Als ik Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur zie, dan geniet ik daar enorm van. Als ik zo doorga en op het EK al mooie dingen kan laten zien, dan kun je zeggen dat je je al met de besten van Europa kunt meten.”

Ihattaren vervolgt: “Als er dan komende zomer al een mooie club voorbijkomt… Sommige kansen kun je niet laten lopen. Maar als ik op het EK bijvoorbeeld merk dat ik er nog niet klaar voor ben, dan is het misschien beter om nog een jaar in de Eredivisie te blijven.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer