‘Toon Gerbrands heeft drie schalen gewonnen bij PSV’

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft zich uitgelaten over de crisis van PSV. Het is de eerste crisis sinds Toon Gerbrands aan het bewind staat in Eindhoven.

“Gerbrands kan pronken met drie kampioensschalen bij PSV en wat hem betreft is er wel erg snel een dikke laag stof op die hoofdprijzen gekomen. Bij PSV maakte hij nooit een crisis van de huidige omvang mee, waarbij de club de regie deels heeft verloren”, liet Elfrink weten bij het Eindhovens Dagblad.

“Op het moment dat het in de nazomer van 2017 mis dreigde te gaan met PSV, won de Eindhovense ploeg ineens tien wedstrijden op rij. Daarmee werd de basis voor de titel van 2018 gelegd. Alle kritiek op de vergeefse zoektocht naar een linksback en het aanhouden van Phillip Cocu als hoofdcoach verstomde”, zo besloot Elfrink.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer