PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘John de Jong zet tandje bij en hoopt snel met goed PSV-nieuws te komen’

John de Jong de technisch directeur van PSV staat onder een loodzware druk. Toch gaat de dagelijkse gang van zaken in Eindhoven gewoon door. Speerpunt van de Jong is op het moment het verlengen van het contract van aanvallende middenvelder Noni Madueke.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “Het idee van Madueke is om in de toekomst ooit weer terug te gaan naar Engeland, maar niet nu. Zijn huidige contract loopt in 2021 af en dus hoopt PSV het over een tijdje tot 2024 of 2025 te kunnen verlengen. De seinen daarvoor staan ogenschijnlijk op groen.”

De krant vervolgt: “Met de transfers van bijvoorbeeld Memphis Depay (Manchester United) en Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) heeft PSV zich al laten zien als een club waar jonge voetballers kunnen rijpen voor een stap naar de top van Europa. Vanuit Eindhoven kunnen ze doorstoten naar een hoger niveau, waar de financiële middelen door enorme tv-gelden soms bijna oneindig lijken.”

Madueke viel afgelopen zondag in tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA en maakte een frisse indruk. Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat interim-coach Ernest Faber hem binnenkort al in de basis laat starten…

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.