‘PSV-supporters geloven in Louis van Gaal als nieuwe trainer’

PSV is bezig aan een rampseizoen. Vrijwel alles dreigt te mislukken maar er is goed nieuws op komst. De Eindhovenaren zijn namelijk in gesprek met een nieuwe trainer.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “De bestuurders zijn kwetsbaarder dan ooit en lijken alleen maar meer schade te veroorzaken op het moment dat zij opzij stappen. Ze zijn al een eindje op weg in de gesprekken met een nieuwe trainer, die mogelijk weer afhaakt als zij zich bij PSV terugtrekken.”

In de NOS Voetbalpodcast werd dit ook ter sprake gebracht. Er werd gesuggereerd dat dit zomaar kan betekenen dat de topkandidaat een speciale relatie heeft met de PSV-leiding. Misschien zelfs wel Louis van Gaal, alhoewel zijn naam aanvankelijk nog als onhaalbaar werd bestempeld.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer