‘Louis van Gaal zal te verleiden zijn voor dienstverband bij PSV’

Analist Theo Janssen denkt dat Mohamed Ihattaren baat heeft bij een trainer zoals Dick Advocaat. Het viel Janssen op dat hij gisteren in de wedstrijd wat negatieve trekjes had.

“De beste speler bij PSV op dit moment. Maar tegen Ajax zag ik trekjes, die van mij niet hoeven”, zegt Janssen tegen VTBL over Ihattaren. “Inderdaad, toen hij zo fel op Bruma reageerde. Ja, die jongen maakte een fout, maar Ihattaren maakte er vervolgens ook zes. Hij is 17 jaar, een fantastische speler, die alleen maar beter wordt als dat soort dingen eruit gaan.”

“Je hebt er namelijk niets aan als je je irriteert. Je haalt daardoor alleen maar jezelf uit je focus”, vervolgt de oud-speler van Vitesse, FC Twente en Ajax. “Normaal gesproken heb je in een team ervaren spelers, leiders, die je daar op wijzen. Die heeft PSV echter niet.” Mogelijk kan een nieuwe trainer uitkomst bieden. “Dick Advocaat zou Ihattaren meteen aanpakken.”

De Kleine Generaal zou volgens Janssen een goede trainer zijn voor de Eindhovenaren, net als Louis van Gaal. “Louis van Gaal? Hij zal met een goed plan wel te verleiden zijn, denk ik. Maar dan moet er wel een PSV staan dat om de titel mee gaat doen. Trainers als Advocaat en Van Gaal nemen geen genoegen met een tussenjaar. Daar zit PSV nu al in. Een verloren jaar, eigenlijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.