‘Steven Bergwijn liet 7 miljoen euro leggen voor transfer naar Spurs’

Steven Bergwijn wilde deze transferperiode wel erg graag transfereren naar Tottenham Hotspur. Zo erg zelfs dat hij bereid is geweest om een megaoffer te doen. Volgens het Engelse medium The Mirror liet hij namelijk een miljoenenbonus lopen.

Bergwijn maakte afgelopen zomer de afspraak dat hij nog een jaar bij PSV zou blijven. Door de recente ontwikkelingen kwam de aanvaller echter terug op die beslissing. Na een aantal hectische dagen gaf de clubleiding hem toestemming voor deze deal, maar daar hangt wel een concessie aan vast.

Bergwijn zou een potentiële bonus van zeven miljoen euro (!) mislopen door deze transfer. Voor PSV was dit een eis om de deal te laten slagen. De buitenspeler zou dit voor lief hebben genomen door zijn wens om onder José Mourinho te spelen bij de Londense club.

Technisch manager John de Jong gaf al toe dat Bergwijn een bonus liet liggen. Nu blijkt het dus om een gigantisch bedrag te gaan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer