‘Mino Raiola wil PSV-stal verder uit breiden met aanvoerder’

Onlangs werd bekend dat Mohamed Ihattaren zijn belangen tegenwoordig laat behartigen door Mino Raiola. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de zaakwaarnemer graag nog een speler van de Eindhovenaren gaan vertegenwoordigen.

Het zou gaan om aanvoerder Denzel Dumfries. Hij wordt nu nog begeleid door Santi Kolk. Met Kolk als belangenbehartiger valt Dumfries onder Juzzt Football. Onder leiding van Kolk maakte de Oranje-international de overstap van Sparta Rotterdam naar sc Heerenveen en vervolgens naar PSV.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat het goed mogelijk is dat hij naar Raiola verkast. Raiola heeft al diverse spelers van PSV onder zjin hoede. Zo begeleidt hij Pablo Rosario, Donyell Malen en sinds kort ook Mohamed Ihattaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.