‘Mino Raiola wil PSV-stal verder uit breiden met aanvoerder’

Onlangs werd bekend dat Mohamed Ihattaren zijn belangen tegenwoordig laat behartigen door Mino Raiola. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de zaakwaarnemer graag nog een speler van de Eindhovenaren gaan vertegenwoordigen.

Het zou gaan om aanvoerder Denzel Dumfries. Hij wordt nu nog begeleid door Santi Kolk. Met Kolk als belangenbehartiger valt Dumfries onder Juzzt Football. Onder leiding van Kolk maakte de Oranje-international de overstap van Sparta Rotterdam naar sc Heerenveen en vervolgens naar PSV.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat het goed mogelijk is dat hij naar Raiola verkast. Raiola heeft al diverse spelers van PSV onder zjin hoede. Zo begeleidt hij Pablo Rosario, Donyell Malen en sinds kort ook Mohamed Ihattaren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer