‘Mark van Bommel is een vermoeiende man om mee te werken’

Analist Wim Kieft snapt wel dat een aantal kampen moeite hebben gehad met de werkwijze van Mark van Bommel bij PSV. Dat schrijft Kieft in zijn column in de Telegraaf.

De oud-spits stelt namelijk: “Overigens is de ontslagen Mark van Bommel sowieso een hele vermoeiende man om mee te werken. Kijk eens naar zijn houding, dat gespeelde altijd, of die perspraatjes en zijn verleden als speler. Er is altijd wat rondom Van Bommel aan de hand en altijd voert hij van die kansloze, onnodige strijdjes, intern en extern. Zo vervelend altijd. Maar uiteindelijk is dat allemaal niet relevant zolang je als trainer kan beschikken over goede spelers.”

Hij vervolgt: “Er zijn voldoende trainers die er niets van kunnen, maar dat valt niet op omdat ze goede spelers hebben rondlopen. Denk je dat toptrainers als Carlo Ancelotti en José Mourinho met het beschikbare spelersmateriaal bij Everton en Tottenham Hotspur kampioen van Engeland worden? Of dat Erik ten Hag de prestaties van vorig seizoen bij Ajax kan evenaren zonder Daley Blind en Hakim Ziyech?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.