PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marco van Ginkel laat zich uit over terugkeer naar PSV’

Marco van Ginkel staat de laatste twee jaar buitenspel vanwege een blessure aan zijn kruisbanden. De 27-jarige middenvelder staat onder contract bij Chelsea maar overweegt in de zomer de stap naar PSV te maken.

In de zomer loopt zijn verbintenis af. Chelsea zou hem voor twee jaar langer vast kunnen leggen door een optie, maar onduidelijk is of de leiding daar gebruik van maakt. Van Ginkel dubt zelf nog, zo vertelt hij aan Ziggo Sport. “Chelsea heeft mij altijd ondersteund. Het is moeilijk om gratis de deur uit te lopen, maar aan de andere kant verloopt mijn contract. Het zou ook van hun kant af kunnen lopen, we moeten dat afwachten.”

Van Ginkel vervolgt: “PSV heeft een speciale plek in mijn hart. Ik volg ze wekelijks. Ik heb ook nog contact met mensen bij de club. Het is lastig om te zien dat het nu moeilijk gaat. Ik lees weleens dat mensen willen dat ik terug kom en dat is leuk om te horen, maar ik ben nu nog niet fit. PSV zou zeker een optie kunnen zijn in de toekomst.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.