‘Heb bij PSV nog nooit shoarma gezien op de club’

Volgens Johan Derksen zou PSV trainer Mark van Bommel hebben ontslagen vanwege een gebrek aan teamdiscipline. Zo zouden er er Pizza’s, kapsalon en shoarma rond zijn gegaan in de kantine. Keeper Lars Unnerstall kan helemaal niets met dit verhaal van de analist van Veronica Inside.

Derksen claimde dat Van Bommel zijn spelers fastfood liet eten. Toen de directie dat constateerde zou hij op straat zijn gezet. “Ik heb bij PSV nog nooit gezien dat een speler shoarma zat te eten op de club”, zegt Unnerstall in Trouw.

“Ik eet thuis ook wel eens pizza of een burgertje, op het juiste moment, niet daags voor een wedstrijd. Maar ik denk niet dat wij wedstrijden verliezen door een stuk pizza. Of dat Mark van Bommel daardoor is ontslagen”, verzekert de Duitse doelman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.