John de Jong denkt aan opstappen bij PSV

Afgelopen zondag wist PSV voor de zoveelste keer niet te winnen dit seizoen. Tegen FC Twente werd het in eigen huis 1-1. Na de wedstrijd kwam het tot een uitbarsting van de supporters. Boze fans stonden voor de ingang van het Phillips Stadion en vroegen om het vertrek van technisch directeur John de Jong.

De Jong wordt nu geciteerd door Voetbal International: “Ik zit twintig jaar bij PSV. Dit is in het stadion het moeilijkste wat ik ooit meegemaakt heb. Dat is zwaar, pittig en doet heel veel pijn. Ik neem alles voor kennisgeving aan, heb mijn social media weggedaan.”

Zelf is de technisch manager niet bedreigd: “Maar als je bewegingsvrijheid in het geding is, dan vraag ik me weleens af: Waar zijn we mee bezig? Het enige dat ik kan zeggen is dat ons hoofd veiligheid mij gisteren heeft gebeld dat de politie heeft gezegd dat er geen acute dreiging is.”

Hoe nu verder? De Jong denkt inmiddels aan opstappen… “Dat zijn de overwegingen van de komende tijd. Ik ga verder door met waar we mee bezig zijn. Ik had een belangrijke dag met de transferwindow. Ik heb tegen de rvc gezegd tot en met vrijdag 24 uur per dag te werken en daarna zien we verder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.