PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn ‘zwaar teleurgesteld’ in clubleiding PSV’

Onlangs werd Mark van Bommel ontslagen als trainer van PSV. Dit was een harde klap voor Steven Bergwijn. Hij was erg close met de oefenmeester. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden van de Telegraaf.

De 42-jarige Limburger werd in december echter ontslagen door de PSV-leiding vanwege tegenvallende resultaten. “Hij was zwaar teleurgesteld in de leiding van PSV, dat ze Van Bommel hebben laten gaan”, aldus Driessen in zijn vaste item op de Telegraaf-site. “Hij kon lezen en schrijven met Van Bommel. Die twee zaten echt op één lijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.