PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spelers snapten niks van keuze Mark van Bommel’

Mark van Bommel staat al een tijdje niet meer aan het roer bij PSV. Hoewel hij veel aanhangers had binnen de selectie waren er ook een aantal spelers die hem totaal niet zagen zitten.

Het Eindhovens Dagblad schrijft vandaag: “Onder meer Hirving Lozano en Van Bommel raakten gebrouilleerd. Van Bommel wilde maandenlang af van team-manager en Herdgang-icoon Mart van den Heuvel en hem vervangen door journalist Taco van den Velde, wat zeer tegen het zere been van enorm veel PSV’ers was. De trainer gaf de in december vertrokken linksback Toni Lato geen enkele herkansing bij PSV, terwijl een deel van de spelersgroep hem een prima alternatief vond voor de worstelende Michal Sadílek. Hem wordt door PSV niets verweten. Sadílek werd binnen de selectie zelfs gekscherend ‘de stiefzoon van Van Bommel’ genoemd.”

De krant gaat verder: “Lato begreep er zelf niets van. Na bijvoorbeeld een oefenwedstrijd tegen Sint-Truiden liet hij naar eigen zeggen uitstekende fysieke data zien. Een week later hoorde hij tot zijn eigen verbijstering op een persconferentie dat hij niet fit genoeg was. Binnen PSV wordt verondersteld dat Lato willens en wetens niet is opgesteld om het technisch kader van PSV te dwarsbomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.