PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel brein achter PSV-transfersoap Bergwijn’

Volgens Hugo Borst, columnist van het Algemeen Dagblad kan de transferperikelen van Steven Bergwijn op het moment niet los zien van het ontslag van trainer Mark van Bommel. Volgens Borst zou Van Bommel de kwade genius zijn achter de naderende transfer.

In zijn column schrijft hij: “Wie denkt dat je klaar bent met een machtige man als Mark van Bommel wanneer je hem officieel de wacht aanzegt, is naïef.” De coach onderhield een goede band met Bergwijn: “Die twee zijn close. Bergwijn is een gevoelsmens, de in zijn trots gekrenkte Van Bommel stuurde appjes naar ‘Stevie’. Ik zou het geen regie willen noemen. Je bent bloedbroeders of je bent geen bloedbroeders. Hij weg, ik ook weg.”

In augustus ondertekende Bergwijn nog een nieuw contract in het Philips Stadion, met de toezegging dat PSV in de toekomst mee zou werken aan een vertrek: “Dat die deze winter al kwam kon in augustus niemand overzien. Het zorgde de afgelopen dagen voor emoties. Toon Gerbrands (algemeen directeur, red.) maakt gedurende de onderhandelingen een geagiteerde en soms woedende indruk, terwijl je tijdens zo’n pokerspel koelbloedig en onleesbaar moet zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.