BREAKING: Steven Bergwijn per direct naar Tottenham Hotspur

Een razendsnelle bliksemtransfer bij PSV. Sterspeler Steven Bergwijn is namelijk per direct verkocht aan de Engelse topclub Tottenham Hotspur. Dit weet Fox Sports zojuist te melden.

Het Eindhovens Dagblad kwam zondagmiddag al met het bericht dat Bergwijn wil vertrekken en tegen FC Twente niet in actie komt. Nu schrijft de sportzender het volgende: “Steven Bergwijn vertrekt bij PSV en maakt de overstap naar de Premier League. Tottenham Hotspur heeft de aanvaller van PSV ingelijfd, melden bronnen aan FOX Sports.”

Andere bronnen zijn nog niet zó stellig. Voetbal International schrijft bijvoorbeeld: “PSV dreigt hem kwijt te raken aan Tottenham, dat verregaande interesse heeft in de international. De Engelse club is op zoek naar aanvallende versterkingen, spits en aanvoerder Harry Kane is geblesseerd en Christian Eriksen lijkt spoedig te vertrekken uit Londen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer