Kreet om PSV-ontslag: ‘Hij moet zijn conclusies trekken’

Rene van de Kerkhof weet niet meer wat hij met PSV aan moet. De Eindhovenaren verloren gisteren met 2-0 van NAC Breda en daardoor lijkt de club dit seizoen prijsloos te gaan eindigen.

René wijst een schuldige aan voor het rampzalige seizoen bij PSV. Hij vindt dat technisch manager John de Jong moet opstappen. “Er is er maar een die zich dit moet aantrekken en dat is John de Jong”, zegt René in gesprek met Omroep Brabant. “Hij krijgt het niet op de rit.”

“Het is géén moeilijk gegeven! De Jong moet gewoon zijn conclusies trekken. Hij heeft slechte spelers naar PSV gehaald. Dit is PSV-onwaardig. Dan moet hij gewoon de eer aan zichzelf houden. Maar het zijn allemaal egootjes die daar zitten…”, vervolgt René, die het transferbeleid van PSV belabberd vindt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!